bedrijfsevent- evenementen - Aventi

Bedrijfsevent

Sinds het onstaan van Aventi doen vele ondernemingen beroep op ons om hun bedrijfevent te organiseren. Door de totaalaanpak wordt, binnen het vooropgestelde budget, een antwoord gegeven op de klassieke vragen zoals: “Wie neemt de organisatie op zich?” of “Is dit plan realiseerbaar?”.
Door de organisatie uithanden te geven aan Aventi bespaart u energie, tijd en niet in het minst, geld.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt gepolst naar de heersende bedrijfscultuur. Op basis hiervan wordt een concept opgemaakt, zodat het feest volledig aan de verwachtingen voldoet.

Wanneer er een evenement bij u op de planning komt, betrek ons dan in een vroeg stadium.
Zo kunnen wij uw inspiratiebron zijn en u laten zien waarom wij de kunst van het creëren beheersen. Contacteer ons!

Personeelsfeest

Het personeelsfeest werd een culinaire avond waar de genodigden konden genieten van typische gerechten uit het Middellandse zeegebied.

Aangepaste muziek en licht zorgde voor een aangename en rustige sfeer onder de aanwezigen.

bedrijfsevent - aventi

Ervaring is hier onbetwistbaar een sleutelwoord.

Aventi beschikt over die nodige ervaring en know-how om op al deze vragen een passend antwoord te geven.
Daarnaast zijn er nog een heleboel andere aandachtspunten. Bij de organisatie van een bedrijfsfeest, intern voor de medewerkers of extern voor klanten of leveranciers, mogen heel wat details niet uit het oog worden verloren.

Zo is er de keuze van het programma, de locatie, het entertainment, de catering en dergelijke meer. De uitdaging voor de organisator bestaat erin om iedereen tevreden te stellen.
Uiteraard wilt u ook dat tijdens het event uw gasten tevreden zijn over de accommodatie. Is in uw eventruimte nog geen accommodatie voorzien, dan kan Aventi u de nodige tafels, stoelen en nutsvoorzieningen ter beschikking stellen. Kortom, alles om uw event zijn verdiende uitstraling te geven en aan ieders verwachtingen te voldoen.

Wanneer er een evenement bij u op de planning, staat willen wij graag uw inspiratiebron zijn en u laten zien waarom wij de kunst van het creëren beheersen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen waarna wij vrijblijvend voor u een creatief voorstel zullen maken.

Aventi is een erkend artiestenbureau

U wenst graag een binnen- of buitenlandse artiest of groep te strikken? Of een spectaculaire act voor dat tikkeltje extra?

Ook dit kan Aventi voor u realiseren via ons erkend artiestenbureau (VG.1463/BA).

Voor meer info contacteer ons op:
0475 39 79 04 | info@aventi.eu